• logo caresse
  • Interstar

Heerlijk relaxen na een dag hard werken met de relaxfauteuils van Tulipa. Deze relaxfauteuils zitten uiterst comfortabel, zijn daarbij mooi vormgegeven en ook nog eens in verschillende fraaie kleuren verkrijgbaar. De fauteuils zijn speciaal ontworpen voor een avondje relaxen met een boek of film.

Bent u groot of juist klein? Geen probleem! Eén van de dingen die vaststaat, is dat lichaamslengte bepalend is voor het vereiste comfort. Zit u in een te grote fauteuil, dan hebt u meestal te weinig steun in de rug of voor uw voeten. Datzelfde ervaart u ook in een te kleine fauteuil. Als oplossing biedt Tulipa relaxfauteuils u de mogelijkheid van maatwerk. Dan heeft u een relaxfauteuil die volledig aansluit op uw wensen van comfort.

Kies de fauteuil die precies bij u past Tulipa relaxfauteuils heeft voor iedereen een stoel op maat. We bieden stoelen voor lange mensen en voor korte mensen. Stoelmodellen van small en medium tot large en extra large. Maatwerk is standaard bij ons.

Wilt u een bepaalde kleur leer of juist stof? Wilt u een ander onderstel of speciale bediening? Wilt u de zithoogte of zitdiepte aanpassen? Dat is met de Tulipa relaxfauteuils allemaal mogelijk.

Tulipa relaxfauteuils bieden zeer veel voordelen:

  • Enorm aanbod van leer en stofkwaliteiten.
  • Diverse onderstellen
  • Handbediening of elektrisch/accu
  • Opblaasbare lendesteun
  • Zithoogte of zitdiepte aanpassing is mogelijk


1. Topswing
De perfecte ondersteuning van hoofd en nek begint bij het bovenste deel van de rugleuning. Deze kan namelijk traploos in de juiste stand versteld worden.         
2. Rugleuning
De rugleuning is in zijn geheel traploos te verstelbaar. Standaard gebeurt dit door middel van gasdruk, waarbij elektrisch optioneel is. .         
3. Lendesteun
Voor extra ondersteuning in de onderrug kan er gekozen worden voor een traploos instelbare lendesteun. Deze is optioneel leverbaar bij bijna alle Tulipa's.
4. Massagefuntie
Het relaxen is nog nooit zo ontspannen geweest. Bijna alle fauteuils kunnen optioneel uitgerust worden met een massagefunctie.         
5. Stoffering
De fauteuils van Tulipa zijn verkrijgbaar in verschillende stof- en leersoorten. Daarnaast kunt u ook kiezen uit diverse kleuren.        
6. Voetensteun
Bij het relaxen in een fauteuil mag een verstelbare voetensteun niet ontbreken. Als optie is het mogelijk om de voetensteun elektrisch te verstellen.