• logo caresse
  • Interstar

De grootste keuze in slaapcomfort, o.a matrassen, slaapkamers en boxsprings van alleen maar topmerken en altijd voordeliger!

De slaapspecialist in het land van Maas en Waal

 

Goed slapen is van belang om een gezond en comfortabel leven te leiden. Een boxspring is gemaakt om het lichaam te ondersteunen, waardoor u een optimale nachtrust ervaart.

Een boxspring is vrij vertaald "een bak met springveren" en vormt de basis van een goed ondersteunend slaapsysteem. Geplaatst op een solide houten drager om de elasticiteit van de veren maximaal te benutten. De duurzame (elektrochemisch geharde) veren garanderen u jarenlang dezelfde soepele ondersteuning. En niet alleen in het midden, ook aan de zijkanten ervaart u soepel ligcomfort, dus ook comfort in het midden van een tweepersoons boxspringbed.

Elke boxspring kan vaak in vele stoffen geleverd worden. Bij Van Kerkhoff slapen heeft u altijd keus uit minimaal 40 verschillende boxsprings die u in onze showroom kunt zien en uitproberen. Wij voeren o.a de volgende merken:   Tempur, Beka, Velda, Nachtrijk, Business Class, Preston en Caresse .  Voor een goed en eerlijk advies bent u bij ons op het juiste adres.